Πα. Ιούν 21st, 2024

Σοβαρά επεισόδια με πολύ ξύλο σε αναμέτρηση της Α’ ΕΠΣΑ μεταξύ της Πεύκης και των Αγίων Αναργύρων. Ο αγώνας οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή μετά από “ντου” των οπαδών των γηπεδούχων, που κυνηγούσαν… παίκτη της ομάδας τους!

Όπως φέρεται να αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του αγώνα, διέκοψε το παιχνίδι στο 52ο λεπτό, έπειτα από σύρραξη που προκλήθηκε. 

Συγκεκριμένα, οπαδός της γηπεδούχου ομάδας μπούκαρε εντός αγωνιστικού χώρου μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων (1-2) και τότε ο ποδοσφαιριστής Τσότρας της Πεύκης προσπάθησε να τον απομακρύνει απωθώντας τον, με τον νεαρό φίλαθλο να χτυπάει στα κάγκελα στο κεφάλι. 

Αποτέλεσμα αυτού να ακολουθήσει “ντου” κι από άλλους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, που πήραν στο κυνήγι τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έτρεχε για να σωθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Πεύκης κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα, υποστηρίζοντας πως ο διαιτητής δεν εξάντλησε τη μία ώρα που προβλέπει ο κανονισμός, ζητώντας την εκκένωση της εξέδρας και η τύχη του παιχνιδιού θα κριθεί πλέον από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑ.