Πε. Ιούν 20th, 2024

Η ΑΕΚ δεν έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το παραδέχτηκε έμμεσα και ο Αλμέιδα άλλωστε, μιλώντας για τα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

Όμως στο ποδόσφαιρο, όταν κάνεις πρωταθλητισμό , είναι σημαντικό να παίρνεις το τρίποντο στην κακή σου μέρα. Κι η Ένωση, παρότι είναι λαβωμένη και είχε και λίγο πριν την ανάπαυλα (γι’ αυτό και αποχώρησε στο ημίχρονο) απώλεια με την έξοδο του Αραούχο, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ματς, κατόρθωσε χάρη στην υψηλή ποιότητα του Κρίστιαν Τσούμπερ, ν’ ανοίξει το σκορ.

Μια μαγική ενέργεια του Ελβετού που έδωσε πάρε βάλε γκολ στον θαυμάσιο Ελίασον και αυτός έβαλε το νερό στο αυλάκι. Η αποβολή του Καστάνιο που κερδίσει ο MVP των περσινών πλέι-οφ, είναι επίσης καταλυτική για την έκβαση του ματς, αφού το παιχνίδι άνοιξε και η ΑΕΚ βρήκε, ένα ακόμα γκολ από στημένη μπάλα, με τον Μοχαμάντι και ο Ελβετός επισφράγισε το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε, με ένα χαμηλό γωνιακό πλασέ, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παπαδόπουλο.