Πα. Ιούλ 12th, 2024

Ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκαν τον πρώην προπονητή της ομάδας τους, οι οπαδοί της Λίλεστρομ στην Νορβηγία προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις αλλά ταυτόχρονα και ντροπή για τον τρόπο με τον οποίο δρουν ορισμένοι οπαδοί.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Γκρέιρ Μπάκε, προπονητής της ομάδας, αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία και να συμφωνήσει με τη μισητή αντίπαλο, Βαλερένγκα, με αποτέλεσμα να περάσει στη λίστα των… ανεπιθύμητων για τους οπαδούς.

Και αυτό θέλησαν να το δείξουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, κατά τη διάρκεια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της χώρας, όπου η Λίλεστρομ υποδέχθηκε την Βαλερένγκα. Λίγο πριν τη σέντρα, οι οπαδοί ανέβασαν ένα εμετικό πανό με αποδέκτη τον Γκρέιρ Μπάκε.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, στο πανό υπάρχει ένας κρεμασμένος αρουραίος, έχοντας πρόσωπο ανθρώπου, ενώ κρατά ένα πουγκί με λεφτά, ως μία άλλη… παράφραση του Ιούδα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη 2-0 και τη Βαλερένγκα και τον Γκρέιρ Μπάκε να αποχωρούν ηττημένοι από το γήπεδο, μένοντας κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.