Σα. Ιούλ 13th, 2024

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στη Κρήτη για την εξαφάνιση δύο γυναικών.

Πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι 26 ετών και μια 78χρονη γυναίκα, οι εξαφανίσεις των οποίων δηλώθηκαν τα ξημερώματα στην Αστυνομία.

Στην περίπτωση της 26χρονης, τα ίχνη της χάθηκαν από την πόλη των Χανίων και ενώ είχε βγει με το όχημα της -το οποίο και εντοπίστηκε- προκειμένου να πάει σε πάρτι φίλου της, το σπίτι του οποίου βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Το κορίτσι δεν επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ δεν απαντούσε και στις κλήσεις των οικείων της γεγονός που προκάλεσε ανησυχία, με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνιση της, με τις έρευνες για τον εντοπισμό της να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αναφορικά με την 78χρονη γυναίκα, η εξαφάνιση της δηλώθηκε στις Αρχές από την κόρη της, η οποία όπως είπε στους αστυνομικούς, το Σάββατο τα ξημερώματα, μετέφερε την μητέρα της στο Λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο και να ταξιδέψει για τη Ρόδο και από εκεί για την Σύμη όπου και διαμένει. Σύμφωνα με την ίδια κατά την διάρκεια του ταξιδιού είχαν επικοινωνία, ωστόσο από εκεί και πέρα η μητέρα της δεν απαντά στις κλήσεις της. Πάντως για την ηλικιωμένη υπήρξαν αναφορές ότι εθεάθη στο λιμάνι της Ρόδου.