Σα. Ιούλ 13th, 2024

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως αποκλειστικά το Mega και οι φωτογραφίες των ανθρώπων που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού στα καλά καθούμενα.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Αυτό το γεγονός έγινε χθες και είμαι ακόμα σοκαρισμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω, ήταν μελετημένα. Ήξερε πού χτύπαγε και πώς χτύπαγε», ανέφερε η καταγγέλλουσα.

Η γυναίκα καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ οδηγούσε ο σύζυγός της. Σε έναν στενό δρόμο διασταυρώθηκαν με το αυτοκίνητο του αστυνομικού. Τότε, όπως καταγγέλλουν, ο αστυνομικός επιτέθηκε αρχικά λεκτικά.

«Ερχόταν ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και έκοψε ταχύτητα ο σύζυγος, ο κύριος φαίνεται ότι βιαζόταν πολύ. Σταμάτησε το αμάξι, κατεβαίνει, σπάει με το πόδι του το φανάρι το αριστερό, μπαίνει μέσα να φύγει, κατεβαίνουμε εγώ με τον σύζυγο από το αυτοκίνητο», είπε η καταγγέλλουσα.

Ο 27χρονος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, διέλυσε το φανάρι του αυτοκινήτου τους όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Επέστρεψε στο όχημά του να φύγει, με το ζευγάρι να φωνάζει για να τον σταματήσει.

«Σταμάτησε ένα στενό πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο. Πήγαμε με τον σύζυγό μου να του ζητήσουμε τον λόγο και πλησιάζοντας ο κύριος χτύπησε τον σύζυγό μου, τον πέταξε κάτω, είχε βγει μία κοπέλα από το αμάξι, της είπε μπες να φύγουμε, χτυπάει και εμένα, με πετάει κάτω».

Το αυτοκίνητο του αστυνομικού είναι σταματημένο. Ο 27χρονος βγαίνει και με μία γροθιά ξαπλώνει στον δρόμο τον 66χρονο, με τους ανθρώπους που βρίσκονται στα γύρω σπίτια να φωνάζουν για να σταματήσει.

Ο 66χρονος καταφέρνει να σηκωθεί και τότε 27χρονος αστυνομικός τα βάζει με την γυναίκα. Την χτυπάει και τη ρίχνει κάτω στο δρόμο. Σαν από θαύμα δεν την παρέσυρε η μηχανή που πέρασε ακριβώς εκείνο το δευτερόλεπτο.

«Εμένα με χτύπησε στον λαιμό και έπεσα κάτω. Και εκείνη την ώρα ερχόταν μηχανάκι και η ρόδα ήταν κοντά στο κεφάλι μου και έκανε ελιγμό. Ο σύζυγός μου έφυγε με ΕΚΑΒ, ήταν πολύ πιο σοβαρά από εμένα και πήγε σε νοσοκομείο, εμένα με πήραν να πάω στο τμήμα να καταθέσω μήνυση», είπε.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο αστυνομικός μετά τον ξυλοδαρμό να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίζεται. Στις φωτογραφίες είναι τα σημάδια που άφησε ο 27χρονος στο σώμα, τόσο του 66χρονου, όσο και της 55χρονης συζύγου του. Εκδορές και μώλωπες είναι εμφανή, με τον 66χρονο να έχει υποστεί θλάση στα πλευρά.

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει. Χτυπήθηκε στα πλευρά. Τον χτύπησε στα πλευρά, ήξερε πού χτύπαγε και πώς χτύπαγε, για να μας γονατίσει», είπε η καταγγέλλουσα.

Η γυναίκα πήγε στο τμήμα να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκαν, και τότε συνειδητοποίησε πως ο 27χρονος που τους χτύπησε είναι αστυνομικός.

«Ήταν εκεί ο κύριος που μας χτύπησε, έμαθα στην πορεία ότι είναι αστυνομικός στη ΔΙΑΣ. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουν όπλα, δεν ξέρω μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει. Εγώ τρόμαξα».

Δείτε το βίντεο: