Δε. Μάι 27th, 2024

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από παιδικό φίλο του Κριστιάνο Ρονάλντο τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Φάμπιο Πάιμ αποτέλεσε συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν είχαν ξεκινήσει και οι δύο τα πρώτα τους… βήματα στο ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Sun», ο πρώην συμπαίκτης του «CR7» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχαν βιώσει οι δύο, τότε, νεαροί ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως έπαιρναν τα αποφάγια από τα McDonald’s.

«Όταν παίζαμε στη Σπόρτινγκ και ζούσαμε στην ακαδημία, μέναμε μέσα στο γήπεδο. Το βράδυ συνηθίζαμε να πηγαίνουμε στα McDonald’s και να παίρνουμε τα μπέργκερ που δεν οι άλλοι δεν ήθελαν, γιατί δεν ήταν τόσο καλά για να πωληθούν. Ήμασταν κάθε βράδυ εκεί για τα μπέργκερ», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Φάμπιο Πάιμ.

Μάλιστα, στην συνέχεια, ο πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, υποστήριξε πως αν είχε την ίδια αφοσίωση με τον διεθνή άσο, θα είχε γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής, αφού τον… χαρακτήριζαν μικρό Ροναλντίνιο.

«Ο Κριστιάνο με όλη την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά έφτασε στο επίπεδο που αξίζει. Αλλά, όταν έπαιζα εγώ, αν έκανα την ίδια προσπάθεια και είχα την ίδια αφοσίωση, θα ήμουν καλύτερος από αυτόν. Αν μιλήσω για την τεχνική, ήμουν καλύτερος. Ήμουν ένας μικρός Ροναλντίνιο. Αλλά μπορούμε να δούμε ότι η τεχνική δεν είναι αυτό που μας οδηγεί σε οπουδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.