Τε. Φεβ 28th, 2024

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι είχε έναν ακόμα αδερφό που πέθανε πριν γεννηθεί ο ίδιος μιλώντας στη νέα εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη.

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή μίλησε για πρώτη φορά για μια οικογενειακή ιστορία που ελάχιστοι γνώριζαν: «Χάθηκε ένα παιδάκι μας σε ηλικία 3 ετών. Πήγε ο άντρας μου στα εικονίσματα και λέει: «θα μου δώσεις έναν ίδιο αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα εδώ μέσα». Ήταν και εκείνος Μάρκος. Μετά έμεινα έγκυος, έκανα τον Μάρκο και βάλαμε το όνομα του».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος δεν το γνώριζε αυτό από την αρχή και όπως ο ίδιος αποκάλυψε: «Εγώ δεν το ήξερα αυτό μέχρι κάποια ηλικία, δεν το ήξερα. Όχι, δεν μου το είχαν πει ούτε και θα μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Απλά μεγαλώνοντας θεωρώ ότι ίσως έχω διπλή χάρη. Δηλαδή όλο αυτό που μου έχει δώσει ο Θεός και όλο αυτό που εκπέμπω και που βγάζω, νομίζω ότι κουβαλάω και εκείνο που είχε ο άλλος ο Μάρκος και προφανώς περίμεναν από εκείνον. Δεν ξέρω».

«Νομίζω όμως ότι τώρα, έτσι όπως έχουν περάσει τα χρόνια και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει και έχω πάρει αυτό το χάρισμα από τον Θεό να κάνω τον κόσμο να γελάει, είναι διπλή η χάρη», ανέφερε.

Στο τέλος ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για την πίστη του: «Η σχέση μου με τον Θεό ήταν πάντα η ίδια. Πίστευα στον Θεό. Πάντα, ακόμα και τώρα, κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω οτιδήποτε και πιστεύω σε αυτή την ανώτερη δύναμη».