Τε. Φεβ 28th, 2024

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Πάνος Βλάχος με τους στίχους ενός τραγουδιού προκάλεσε την αντίδραση τόσο του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε, που είναι έτοιμος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο Πάνος Βλάχος αυτή τη φορά ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, ερμήνευσε ένα τραγούδι, οι στίχοι του οποίου έλεγαν: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Στο Διαδίκτυο προκλήθηκε σάλος και αμέσως αντέδρασαν τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Άρης Πορτοσάλτε, παίρνοντας θέση στο θέμα μέσω Twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Από την πλευρά του, ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες».