Κυ. Μάι 26th, 2024

Ο Στέφανος Χίλας, ως αρχηγός της μπλε ομάδας που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2023, επέλεξε να «σώσει» τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, παρά το γεγονός ότι του έκανε bullying, όπως είπε, για ένα πιάτο μακαρόνια.

«Τον ρώτησε η Λαζαρίδου αν θα τα φάω και εκείνος είπε “Ε αν δεν τα φάει έτσι, θα τα φάει αλλιώς”» είπε αρχικά για το περιστατικό στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Με αφορμή το παραπάνω, ο παίκτης του MasterChef, προχώρησε σε μια συγκλονιστική δημόσια αποκάλυψη σχετικά με το bullying που έζησε στην εφηβεία κι ακόμα τον ταράζει. «Αυτά με ενοχλούν και με πειράζουν ψυχολογικά… σαν παιδί, στο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό έχω φάει πολύ bullying στη ζωή μου… Να και τώρα έχω αρχίσει και τρέμω. Δεν είναι ωραίο… Έχω φάει πολύ bullying στη ζωή μου… Να και τώρα έχω αρχίσει και τρέμω, ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν συνέχεια και λόγω καταγωγής. Το έχω ζήσει στο πετσί μου» συνέχισε ο Στέφανος Χίλας.

Δείτε το βίντεο:

Τέλος, ο παίκτης που ξαναμπήκε στο MasterChef, θέλησε να τονίσει ότι: «14 και 13 χρονών να κάνω τι; Να πάω να πω στους γονείς μου ότι με πειράζουν για αυτό, για αυτό και για αυτό, ενώ δούλευαν από το βράδυ ως το πρωί για να με ταΐσουν; Δε γίνεται! Τα φορτώνεσαι αναγκαστικά μέσα σου σαν παιδί και τα κρατάς μέσα σου».