Πα. Απρ 19th, 2024

Η γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στη περίοδο της εγκυμοσύνη της και στη νέα ζωή με το παιδί της.

Είπε χαρακτηριστικά:

“Ταξιδέψαμε στο Κάιρο με το μωρό μας, με τις ευλογίες του παιδιάτρου. Μας ενημέρωσε πως πρέπει να προσέχουμε και να είναι καθαρά όλα. Το μωρό θηλάζει αποκλειστικά, οπότε δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο θέμα με αποστειρώσεις… Είναι σοβαρός «κουτσομπολάκος» και θέλει να τα βλέπει όλα, είπε χαϊδευτικά η κ. Τούνη. Αν έχει περατζάδα, το μωρό είναι υπερχαρούμενο. Δεν ξέρω αν φταίει που το έμαθα έτσι και έχει συνηθίσει ή αν γεννήθηκε «σουρτούκι». Σπίτι δεν κάθεται στα «αυγουλάκια του»!”, ανέφερε χαμογελώντας στη κάμερα η Ιωάννα Τούνη.

Και πρόσθεσε: “Τώρα είμαι Αθήνα. Τους πρώτους δυο μήνες μπορώ να παραδεχθώ πως δεν ήμουν σε θέση με την καισαρική να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη. Πλέον πηγαινοέρχομαι κανονικά χωρίς να με πειράζει, γιατί έχουμε την εταιρεία με τα ρούχα. Κάθε 7 με 10 ημέρες πηγαίνω πάνω για 4 ημέρες. Η βάση θα είναι εδώ, γιατί εδώ είναι ο μπαμπάς μας”.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:

“Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν οι ορμόνες μου σίγουρα και ο Δημήτρης θα σου πει ότι γίνεται ένα μικρό πάρτι. Μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν, εμένα ωστόσο με βοηθάει και η δουλειά μου γιατί είναι δική μου δουλειά. Έχω τη δυνατότητα να παίρνω το μωράκι μαζί μου. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν έχω και κάποιον να μου το κρατάει, γιατί η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα και την δικιά μου τη μαμά την έχω χάσει πρόσφατα… Το μωρό είναι όλη μέρα το κολλητάρι μου πραγματικά”.

“Έχω επανέλθει στα κιλά που ήμουν πριν γεννήσω. Όνειρο και στόχος μου είναι να είμαι πολύ καλή μαμά για το παιδί μου, να μεγαλώσω ένα πολύ δυναμικό αγόρι που θα είμαι πολύ περήφανη! Είμαι αρκετά σίγουρη και αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρουμε με τον Δημήτρη” είπε η Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσθέτει: “Δεν θέλω σε καμία περίπτωση ο μικρός μου να περάσει πράγματα που έχω περάσει εγώ και η Ιωάννα”.