Πα. Ιούλ 12th, 2024

Στην Κουμουνδούρου η κατάσταση είναι δραματική. Τα μόνα στελέχη που έχουν απομείνει να στηρίζουν ενεργά τον Στέφανο Κασσελάκη είναι ο Παύλος Πολάκης, ο Νίκος Παππάς και η Δώρα Αυγέρη.

Τα γραφεία του κόμματος είναι σχεδόν άδεια, ενώ μεγάλο είναι το πρόβλημα και με το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι επιχειρηματίες που βοηθούσαν οικονομικά εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα ένας από αυτούς στον οποίο απευθύνθηκαν στελέχη του οικονομικού, τους είπε, να μην τον ξαναενοχλήσουν και αν έχουν μείνει από λεφτά να πουλήσει ο Κασσελάκης το ανάκτορο στη Νέα Υόρκη.

Η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει σε κίνδυνο τα κομματικά μέσα δηλαδή την «Αυγή» και «το Κόκκινο».

Η αποχώρηση 11 βουλευτών θα επιδεινώσει το οικονομικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα σταματήσουν να πληρώνουν το ποσό που τους αντιστοιχεί.

Παράλληλα θα μειωθεί και η κρατική χρηματοδότηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται σε ένα κόμμα-κουφάρι χωρίς λαϊκή βάση και χωρίς στελέχη.

Ο Κασσελάκης έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τα όργανα με το isiriza.gr για να επικοινωνεί όπως λέει απευθείας με τον κόσμο.

Την ίδια ώρα οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν δραματική πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.