Πα. Ιούν 21st, 2024

Στην διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι «έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος», μια ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους σταματάει εδώ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Ο Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ είπε μεταξύ άλλων για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Αυτός δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία». Είπε ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη γνώμη του δεν έπρεπε να παραιτηθεί και πως πολιτικά έχει πλήρη διαφωνία με την ηγεσία γιατί δεν μπορεί να οδηγήσει.