Σα. Ιούλ 13th, 2024

Στην επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος.

Τη Δευτέρα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως ο Γιάννης Καλλιάνος τον κάλεσε 50 φορές στο τηλέφωνο, προκειμένου ο πατέρας του να μπει στην εντατική.

«Καιτοι ο κ. Καλλιάνος είναι βουλευτής, καίτοι με πήρε 50 φορές τηλέφωνο, ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν και αυτό είναι απόδειξη της αξιοκρατίας του ΕΣΥ», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Η απάντηση Καλλιάνου στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», περιγράφοντας όσα έγιναν στο νοσοκομείο «Αττικόν» και τα τηλέφωνα που χρειάστηκε να κάνει στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Με το που πήγε ο πατέρας μου στο Αττικόν, ήταν σε ένα ράντζο και περίμενε. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν, όπως συμπεριφέρονται στον κάθε άνθρωπο. Απηύδησα, τις τελευταίες δυο ημέρες πήρα τον Άδωνι Γεωργιάδη τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Ο Άδωνις μου είπε πως έγινε ιατρικό συμβούλιο και είναι όλα υπέροχα. Του λέω ‘’Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου’’ και μου λέει ‘’Γιάννη δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος που θα βάλει τον πατέρα σου στη ΜΕΘ’’. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη θέση μου πότε για τίποτα», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, αναφερόμενος στη συμπεριφορά του γιατρού, είπε: «Χάθηκε ένα πολύτιμο χρονικό διάστημα. Γονυπετείς παρακαλούσαμε τον διευθυντή να τον βάλει σε πλατφόρμα. Όταν το αποφάσισε, μετά από λίγες ώρες πέθανε».

Σχετικά με τα μηνύματα που καταγγέλθηκε ότι έχει στείλει και απειλεί τον γιατρό είπε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν θέλω να καταστρέψω την καριέρα κανενός. Μετά από επαναλαμβανόμενα μηνύματα που έλεγα πως πεθαίνει ο πατέρας μου χωρίς να λαμβάνω απάντηση, είπα πως αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα. Ασφαλώς με τα μηνύματα μου δεν ήθελα να προκαλέσω κακό στον καθηγητή».