Πα. Ιούλ 12th, 2024

Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο απόρρητο βίντεο στο οποίο δείχνει ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου προέλευσης να περνά δίπλα σε αμερικανικό αεροσκάφος με απίστευτη ταχύτητα και να… εξαφανίζεται.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αεροσκάφος να πετάει στον αέρα. Ξαφνικά από την αριστερή πλευρά του εμφανίζεται ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο περνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα δίπλα από το αεροπλάνο και χάνεται από την οθόνη σε χρόνο ντε τε.

Το UFO, που μοιάζει με κάψουλα, πάει… σφαίρα, ενώ το πραγματικά περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο πίσω μέρος του δεν φαίνονται ίχνη από καύσιμα. Κάτι το οποίο έχει προβληματίσει αρκετούς αφού σε τέτοια ταχύτητα είναι αδύνατον (τουλάχιστον σε τεχνολογία που είναι γνωστή στο ευρύ κοινό) να μην αφήνει ίχνη από καύσιμα…

Το βίντεο παρουσιάστηκε σε Αμερικανούς γερουσιαστές, στις 19 Απριλίου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την καταγραφή ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου προέλευσης.

Οι έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών των ΗΠΑ βρίσκονται σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του ιπτάμενου αντικειμένου.

Δείτε το βίντεο: