Πα. Ιούλ 12th, 2024

Με αφορμή τα όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη για το bullying στο σχολείο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της εξομολόγηση και έστειλε μήνυμα σε όλα τα κορίτσια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη δύσκολη εφηβεία που είχε, στέλνοντας μάλιστα και ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια.

Χαρακτηριστικά είπε: «Στο σχολείο ήμουν ένα ντροπαλό κορίτσι. Είχα παραπανίσια κιλά, ήμουν ένα απεριποίητο κορίτσι. Οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου, όπως τα άλλα κορίτσια. Είχα μια μεγάλη γαμψή μύτη, είχα αγριέψει, είχα σπυριά. Μια εικόνα που δεν έχει σχέση με τη σημερινή. Δεν ήμουν ένα κορίτσι που θα με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση.

Η περίοδος της εφηβείας μου ήταν πολύ δύσκολη. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω κορίτσια 13 ετών να βιάζονται να μεγαλώσουν. Ακόμη και τη σεξουαλική ζωή, δεν είναι ανάγκη να την ολοκληρώσει μικρή ένα κορίτσι. Θα έρθει από μόνη της πιο μετά. Χαλάει και το σώμα, χαλάει και η αθωότητα. Μετά θα τα κάνεις όλα! Μετά τα 18 αλλάξαν όλα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.