Δε. Δεκ 11th, 2023

Συγκροτήθηκε η Εξεταστική για τη τραγωδία στα Τέμπη, η οποία θα αποτελείται από 31 μέλη και θα έχει διάρκεια ζωής ένα μήνα. 

Από την πλευρά της ΝΔ, θα είναι οι εξής 16 βουλευτές: Γιάννης Ανδριανός, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Κώστας Καραγκούνης, Χρήστος Κέλλας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα, Φάνης Παππάς, Θάνος Πλεύρης, Ζωή Ράπτη, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Τσαβδαρίδης, Βασίλης Υψηλάντης, Ιάσονας Φωτήλας.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Βασίλης Κόκκαλης, Διονύσης Καλαματιανός, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Γιάννης Σαρακιώτης.

Από το ΠΑΣΟΚ οι Μιλένα Αποστολάκη, Παναγιώτης Δουδωνής και Απόστολος Πάνας, ενώ από το ΚΚΕ οι Καραθανασόπουλος και Κομνηνάκα.

Από την Ελληνική Λύση ο Παύλος Σαράκης, από τους Σπαρτιάτες ο Πέτρος Δημητριάδης, από τη Νίκη ο Τάσος Οικονομόπουλος, ενώ από την Πλεύση η Ζ. Κωνσταντοπούλου και από τους ανεξάρτητους βουλευτές η Πέτη Πέρκα. Να σημειωθεί ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής.