Τε. Φεβ 28th, 2024

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε τη τιμή και τη χαρά να παραβρεθεί το τριήμερο 9 με 11 Φεβρουαρίου 2024 σε πληθώρα εκδηλώσεων της Δυτικής Αττικής.

Την Παρασκευή, ο κ. Μπούρας παραβρέθηκε στη δοξολογία και τη λιτανεία στον Ι.Ν. Αγίου Χαράλαμπου στην Ελευσίνα και στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Το Σάββατο, ο Αντιπρόεδρος παρέστη στην κοπή πίτας του Σώματος Προσκόπων Ελευσίνας. Ακολούθως, βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Νέας Περάμου και στη συνέχεια στην αντίστοιχη εκδήλωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Ελευσίνας.

Την Κυριακή το πρωί, ο κ. Μπούρας παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου στα γραφεία του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, με ιδιαίτερα συγκίνηση, κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, στην εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του πεσόντα ήρωα αεροπόρου Αντιπτεράρχου Νικολάου Νέζη, που διοργάνωσε οι Δήμος Μάνδρας -Ειδυλλίας. Ο Νικόλαος Νέζης, πριν από 24 χρόνια, ανέβηκε στο Πάνθεον των Ηρώων και έγινε αιώνιο σύμβολο για όλους μας.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο κ. Μπούρας παρέστη στην κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας στη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της περιοχής.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Αντιπρόεδρος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου σε γνωστό καφενείο της περιοχής.

Ο κ. Μπούρας σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες παραβρέθηκε είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς συμπολίτες του και να μιλήσει μαζί τους για τα θέματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική.